دیوار سبز کابلی چیست؟

دیوار سبز کابلی یک مفهوم در حوزه معماری پایدار است که به ایجاد پوشش سبز بر روی دیوارها و ساختمان‌های شهری اشاره دارد. در این مفهوم، گیاهان و نباتات در جایی که فضای زمینی محدود است، روی دیوارها قرار می‌گیرند و با ترکیب آنها با مواد عایق حرارتی، برای ساختمان‌ها بهره‌وری و پایداری بیشتری فراهم می‌شود.

استفاده از گرین وال کابلی در معماری پایدار، به دلیل خواص عایق حرارتی، صدای کاهش یافته، تولید اکسیژن، کاهش لرزش‌های زمینی و جذب آلاینده ها، مورد توجه قرار گرفته است.

 

گرین وال کابلی در چه جاهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

گرین وال کابلی، علاوه بر فواید برای محیط زیست و پایداری ساختمان‌ها، به عنوان یک عنصر زیبایی‌شناسی نیز در طراحی شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از دیوار سبز کابلی، می‌توان به جای استفاده از فضاهای سبز افزودنی، فضای سبز را به صورت عمودی و در فضای بسته شهری فراهم کرد.

در این روش، سیستم‌های آبیاری خاصی برای تأمین آب به گیاهان روی دیوارها ایجاد می‌شود. همچنین، برای جلوگیری از هدررفت آب و حفظ رطوبت مناسب برای گیاهان، سیستم‌های خاصی برای بازیابی آب نیز استفاده می‌شود.

استفاده از گرین وال کابلی در شهرهایی با فضای محدود، امکانات خاص و همچنین برای ساختمان‌هایی با اندازه کوچک نیز مناسب است. همچنین، در شهرهای پرجمعیت و با آلودگی هوای بالا، دیوار سبز کابلی می‌تواند به عنوان یک راه حل جذب آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هوای شهری مورد استفاده قرار گیرد.

گرین وال کابلی در بسیاری از جاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دیوار سبز می‌تواند به عنوان یک راه حل طراحی شهری و معماری برای روشن کردن فضاهای شهری، پایدار سازی محیط زیست و بهبود کیفیت هوا در مناطق شهری استفاده شود.

در نظر گرفتن دیوار سبز در برنامه ریزی شهری، می‌تواند باعث افزایش کارایی انرژی، کاهش تاثیرات کربن، کاهش آلودگی هوا، بهبود تنفس و کاهش بارش‌های سطحی شود.

علاوه بر این، گرین وال کابلی می‌تواند در فضاهای داخلی از جمله اتاق‌های کار، ادارات، منازل و هتل‌ها نیز استفاده شود. به کمک دیوار سبز، می‌توانید فضایی ارام و دلنشین با هوای تمیز ایجاد کنید.
همچنین دیوار سبز کابلی می‌تواند در برخی فضاهای خاص مانند باغ‌ها، پارک‌ها و فضاهای عمومی استفاده شود. این دیوار سبز می‌تواند به منظور تامین ظلالت و ارائه یک محیط زیبا و طبیعی برای تفریح و استراحت مردم این مناطق به کار رود.

در آیینه‌های آب، گرین وال کابلی می‌تواند یک جذابیت بصری و یک حس سبزی و طبیعت برای محیط فراهم کند. همچنین، این دیوار سبز می‌تواند به عنوان یک پوشش زیبا و جذاب برای دیوارهای ساختمان‌ها نیز استفاده شود.

گرین وال کابلی از گیاهان متنوعی مانند بافتیا، سانسیوریا، فیکوس، لولیوم، عرعر، قرقاول و… تشکیل شده است که هر کدام دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

فواید دیوار سبز کابلی

فواید دیوار سبز کابلی

گرین وال کابلی به عنوان یک راه‌حل پایدار و جذاب در زمینه طراحی فضاهای شهری و داخلی، دارای فواید بسیاری است.

از جمله فواید این دیوار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کاهش آلودگی هوا: گیاهان موجود در گرین وال کابلی برای رشد به دی اکسید کربن نیاز دارند. بنابراین با افزایش تعداد گیاهان، میزان دی اکسید کربن در هوا کاهش می‌یابد و بهبود کیفیت هوای منطقه را به دنبال دارد.
  2. کاهش تاثیرات کربن: دیوار سبز کابلی با جذب کربن دی اکسید از هوا، به کاهش تاثیرات کربن در محیط زیست کمک می‌کند.
  3. حفظ و بهبود کیفیت خاک: گیاهان موجود در دیوار سبز کابلی با جذب عناصر مغذی و آلاینده‌ها از خاک، برای حفظ و بهبود کیفیت خاک منطقه کمک می‌کنند.
  4. کاهش بارش سطحی: با جذب بارش در گرین وال کابلی، این بارش‌ها به صورت طبیعی جذب شده و به کاهش بارش سطحی ناشی از سیلاب در مناطق شهری کمک می‌کنند.

تفاوت دیوار سبز کابلی با دیوار سبز عادی

تفاوت دیوار سبز کابلی با دیوار سبز عادی

Cable Green Wall از دیوار سبز عادی (Green Wall) با استفاده از یک سیستم کابلی برای اتصال به دیوار متمایز می‌شود. در واقع، دیوار سبز کابلی به دیوار اجازه می‌دهد تا به عنوان سازه اصلی استفاده شود و با نصب سیم‌های فولادی در دیوار، دستگاه‌های پشتیبانی دیوار سبز را بر روی سیم‌ها نصب می‌کنند.

علاوه بر این، گرین وال کابلی می‌تواند به صورت عمودی بر روی دیوار نصب شود و از فضای کمتری نسبت به دیوار سبز عادی استفاده می‌کند. همچنین، نصب و حمل و نقل دیوار سبز کابلی نیز ساده‌تر است زیرا از وزن سبک‌تری نسبت به دیوار سبز عادی برخوردار است.

در دیوار سبز کابلی، گیاهان از طریق ماژول‌هایی که بر روی سیم‌ها قرار می‌گیرند، نصب می‌شوند. این ماژول‌ها به صورت عمودی نصب شده و برخلاف دیوار سبز عادی، نیازی به جعبه‌های خاص برای گیاهان نیست.

در گرین وال کابلی، سطح بیشتری از گیاهان با دیداری بیشتر به نمایش گذاشته می‌شود. برای مثال، در دیوار سبز کابلی، ماژول‌های گیاهی می‌توانند به صورت منظم و جدیدتری به همراه فضای تزئینی، نصب شوند.

پرورش و نگهداری گیاهان در دیوار سبز کابلی نیز به دلیل پودر گرفتگی و کاهش حجم خاک، ساده‌تر است. به طور کلی، دیوار سبز کابلی احتیاج کمتری به آبیاری و کاهش هزینه‌های نگهداری دارد.

بنابراین، اگرچه دیوار سبز عادی و گرین وال کابلی هر دو برای بهبود کیفیت هوا، جذب صدا، افزایش زیبایی و ایجاد احساس طبیعت در فضاهای داخلی و خارجی استفاده می‌شوند، با توجه به مزایایی که برای دیوار سبز کابلی بیان شد، می‌توان آن را به عنوان یک راه حل جدید و کارآمد معرفی کرد.

خرید گرین وال کابلی

خرید گرین وال کابلی

برای خرید دیوار سبز کابلی، بهتر است از فروشگاه‌هایی که در زمینه تامین و نصب دیوار سبز فعالیت می‌کنند، استفاده کنید. این فروشگاه‌ها معمولاً در دسترس هستند و می‌توانند شما را در مورد انواع مختلف دیوار سبز کابلی، نحوه نصب و نگهداری آن‌ها، تعداد گیاهانی که برای ساخت گرین وال کابلی مورد نیاز است و هزینه‌های آن‌ها را راهنمایی کنند.

همچنین، می‌توانید به صورت آنلاین نیز از فروشگاه‌های اینترنتی خرید گرین وال کابلی اقدام کنید. در این حالت، می‌توانید با مراجعه به وب سایت‌های فروشگاه‌های اینترنتی، از طریق مشاهده تصاویر، مشخصات فنی، قیمت و شرایط خرید دیوار سبز کابلی را بررسی کنید و پس از اطمینان از صحت اطلاعات، خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید.

قبل از خرید گرین وال کابلی، بهتر است با مشاوران مربوطه در فروشگاه یا اینترنت، درباره نحوه تهیه و نصب آن، صحبت کنید و نظرات آن‌ها را جهت انتخاب دیوار سبز کابلی بهتر، در نظر بگیرید.

تماس با ضیااکو

جهت دریافت مشاوره و آشنایی با خدمات دیوار سبز و نگهداری ضیااکو

به اشتراک گذاری مطلب

در واتس‌اپ
در تلگرام
در لینکدین
به ایمیل

دیگر مقالات ضیااکو