۱- بهره وری انرژی و و محیط زیست
دیوار سبز از طریق سایه اندازی ، تبخیر ، تعرق و بازتاب سطوح باعث خنک سازی محیط می شود. همچنان که گیاه خود را خنک نگه میدارد ، دمای هوای محیط را کم می کند و انتقال گرما به داخل ساختمان را کاهش می دهد. در واقع دیوار سبز مانند یک دیوار عایق رفتار می کند و مصرف انرژی در ساختمان را با کاهش همراه می کند. در طول زمستان ، لایه های میانی دیوار سبز نقش عایق درونی را بازی می کنند و مانع از خروج گرما از داخل ساختمان می شوند.
با یک دیوار سبز ، هزینه های مصرف انرژی کاهش می یابد و گاز کربن دی اکسید کمتری در هوا منتشر می شود و همچنین کمک بزرگی به جلوگیری از تغییرات آب و هوایی کره ی زمین می کند.
۲- تنوع زیستی و گونه های بومی
محیط های شهری به طور فزاینده ای خود را مخالف محیط زیست و اکوسیستم های طبیعی نشان داده است . آلودگی ، سر و صدای مزاحم و کم شدن گیاهان بخشی از عواقب جبران ناپذیر طراحی های مدرن شهری هستند. ما به دنبال بهبود بخشیدن وضع محیط زیست برای انسان ها و برای تعداد زیادی ارگانیسم ها و اکوسیستم های مهم و از دسته رفته ایم و این کار را با وارد کردن گیاهان بطور فشرده در فضاهای زندگی انجام خواهیم داد.
۳- بهره وری فضایی
در بسیاری از کلان شهرها ، فضاها محدود تر از قبل شده اند. تا جایی که هر متر مربعی از فضا با عملکردی پر شده است. با این حال دیوار ها لخت و ساده رها شده اند. دیوار های سبز یک وسیله ی هوشمند و تاثیرگذار برای تمامی ساکنین شهرها هستند که می توانند بوسیله ی آن ها به رشد و پرورش گیاهان دارویی ، میوه ها و سبزیجات در فضایی کوچک اقدام کنند
۴- دیوار سبز در مقیاس شهری
کاهش گرمای هوا و اثر گلخانه ای در شهر
بهبود کیفیت هوا
تولید اکسیژن
ارتقاء کیفیت بصری و زیبایی سکونتگاه
تاثیر بر سلامت روان شهروندان
حمایت و ایجاد تنوع زیست محیطی و استقرار حیوانات و پرندگان
کاهش سروصدا
استفاده از آبهای بازیافتی